info@carnivalnews.net

Cledos ja nykyajan hittilistat

Cledos, oikealta nimeltään Vladislav Andreevich Heponen, on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista rap-artisteista. Hänen musiikillinen tyylinsä, joka yhdistelee erilaisia genrejä, on saanut laajan fanikunnan ja kerännyt suurta suosiota striimauspalveluissa. Debyyttisinglensä ”Töis” julkaisun jälkeen vuonna 2017, Cledos on noussut hittilistojen kärkeen useilla julkaisuillaan.

Alkuperäinen hitti: Töis

”Töis”-single oli Cledosin läpimurto, joka toi hänet suuren yleisön tietoisuuteen. Kappaleen musiikkivideo keräsi yli 100 000 katselukertaa YouTubessa alle kymmenessä päivässä ja on sittemmin ylittänyt 2 miljoonaa katselukertaa. Tämä menestys herätti kiinnostuksen musiikkialan ammattilaisten keskuudessa, ja Cledos solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa elokuussa 2017. Tämän sopimuksen myötä julkaistiin muun muassa EP ”Alo”, jonka kappaleet nousivat Suomen Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalle.

Menestystä hittilistoilla

Cledos on saavuttanut multiplatinaa useilla omilla ja feattaamillaan kappaleilla. Hänen teoksensa ovat keränneet miljoonia striimauksia ja pysyneet pitkään hittilistojen kärjessä. Esimerkiksi kappale ”City” feat. A36 striimasi platinaa ja ”Mis oot ollu?” ylitti kultarajan. Cledosin yhteistyöt muiden artistien kanssa, kuten Isac Elliotin ”20min” ja muiden tunnettujen suomalaisten artistien kanssa, ovat olleet erittäin suosittuja ja tuoneet lisää näkyvyyttä hänen uralleen.

Emma-ehdokkuudet ja tunnustukset

Cledosin menestys hittilistoilla ei ole jäänyt huomaamatta, ja hän on saanut useita tunnustuksia musiikkialan gaaloissa. Hän oli ehdolla Vuoden tulokas -kategoriassa vuoden 2018 Emma-gaalassa ja myöhemmin ehdolla Vuoden rap/r’n’b ja Vuoden artisti -kategorioissa. Nämä ehdokkuudet osoittavat hänen saaneen laajaa tunnustusta musiikkipiireissä ja yleisön keskuudessa.

Yhteistyöt ja vaikutus

Cledos on tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten artistien kanssa, mikä on laajentanut hänen musiikillista ilmaisuaan ja tuonut uusia ulottuvuuksia hänen tuotantoonsa. Hänen vierailunsa Karri Koiran ja Abreun kappaleilla ovat osoittaneet hänen kykynsä sopeutua erilaisiin musiikillisiin tyyleihin ja tuoda niihin oman ainutlaatuisen panoksensa. Nämä yhteistyöt ovat auttaneet Cledosia pysymään relevanttina ja laajentamaan kuulijakuntaansa.

Tulevaisuuden näkymät

Cledosin ura näyttää jatkuvasti nousujohteiselta. Hänen monipuolinen lahjakkuutensa ja kyky yhdistellä erilaisia musiikillisia elementtejä tekee hänestä ainutlaatuisen artistin suomalaisella musiikkikentällä. Tulevaisuudessa voidaan odottaa lisää uusia hittiä ja innovatiivisia projekteja, jotka vievät hänen uraansa eteenpäin.

Listaus hittikappaleista

  • Töis: Debyyttisingle, joka teki Cledosista tunnetun
  • Safe: Single, joka julkaistiin PME Recordsin sopimuksen jälkeen
  • City feat. A36: Platinaa striimannut kappale
  • Mis oot ollu?: Kultarajan rikkonut single
  • 20min feat. Isac Elliot: Menestyshitti, joka lähentelee tuplaplatinaa
  • Yhteistyöt: Vierailut muun muassa Karri Koiran ja Abreun kappaleilla

Yhteenveto

Cledos on yksi nykyajan suosituimmista kotimaisista rap-artisteista, jonka kappaleet hallitsevat hittilistoja. Hänen karismaattinen esiintymistyylinsä ja kyky yhdistellä erilaisia musiikillisia genrejä tekevät hänestä ainutlaatuisen artistin, joka jatkaa menestyksekkään uransa rakentamista.

Factory By The Lake festivaali Lohjalla

Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut Cledos on yksi suosituimpia nykypäivän kotimaisia rap-artisteja. Karismaattinen ja anteeksiantamaton lavaesiintyminen, laajasti eri genrejä tuotannossa sekä räjähtävä meno kuvaavat hänen esiintymisiään parhaiten. Tämä yhdistelmä takaa ikimuistoisen illan, joka saa yleisön villiintymään.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea tämä artistitaivaan kuumin tähti Lohjalla Factory By The Lake festareilla. Cledos tarjoaa parasta, mitä rap-maailma voi tarjota, ja hänen energinen esiintymisensä tekee illasta unohtumattoman. Tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin!

Lohjan kaupunginorkesteri mukana järjestelyissä

Lohjan kaupunginorkesteri on mukana järjestämässä Cledosin keikkaa, mikä tuo tapahtumaan lisää paikallista tukea ja resursseja. Kuitenkin, Cledos esiintyy ilman kaupunginorkesteria, joten voit odottaa puhtaasti rap-musiikkiin keskittyvän show’n. Tämä mahdollistaa sen, että Cledos voi tuoda lavalle oman, ainutlaatuisen energiansa ja tyylinsä ilman kompromisseja.

Varaudu siis kokemaan ainutlaatuinen ilta, joka yhdistää Cledosin modernin rap-musiikin ja festivaalitunnelman Lohjan kauniissa ympäristössä. Factory By The Lake festivaali tarjoaa täydellisen alustan nauttia musiikista ja hyvästä seurasta, joten varmista, että olet paikalla!

Trackbacks & Pings

Vastaa