info@carnivalnews.net

UUTTA

TULOSSA

KUKA ON SEURAAVA ONEHIT

HITTIPUTKI

ONEHIT

MISTÄ LÖYTYY SEURAAVA ONEHIT

ONET HIT WONDERS OF THE WORLD

Tämä sivusto on omistettu niille, jotka onnistuivat kerran, mutta jäivät sen jälkeen Showbusineksen runtelemiksi, tai jotka päättivät vain yksinkertaisesti, että ”tämä riitti”.

Olemme kiertäneet nettiä löytääksemme videoita, tekstiä ja ääntä näyttääksemme teille hyvät kävijät, millaisia yhden hitin tähtiä maailmalla onkaan ollut.

Carnival News

Carnival News Company on yksityinen maltalainen sisältötuotantoyhtiö, joka tuottaa sisältöä pääasiassa suomenkielellä ja ruotsiksi monelle eurooppalaiselle asiakkaalle.

Uutistuotanto

Carnival News Company tuottaa uutisia suomeksi ja ruotsiksi sivustoille, jotka ovat tarkoitettu näiden maiden Euroopassa ja muualla maailmaa asuville kansalaisille ja sitä kieltä puhuville.

Arvostelut

Carnival News Company kirjoittaa tilauksesta artikkeleita, ja muutenkin tuottaa artikkeleita eri aloilta. Suurin yksittäinen ala, jolta olemme kirjoittaneet arvosteluja on iGaming eli nettikasinot ja seuraavana tulevat eurheilu eli esports, talousasiat, vihreä tulevaisuus, autot, sekä elokuvat ja suoratoiston palvelut.

Carnival News Company is a private Maltese content provider, who produces content in Finnish, Swedish and English to different customers mainly in Europe. Our small business marketing and SEO services help small, local businesses grow as well as provide content services to agencies and international customers. Let us help to increase your online visibility and increase your profits!

Lisätietoja, more information

info@carnivalnews.net