info@carnivalnews.net

Uutta musiikkia: mm Smash into Pieces

Tämän viikon tärkein uutinenhan on tietenkin, että kesäautot ovat päässeet taas ulos tallista, mutta kyllä julkaisupuolellakin kelpaa vähän paukutella tyytyväisyyden henkseleitä. Alla olevien julkaisujen lisäksi Danko Jones julkaisee EP:nsä ja Nothing More uuden sinkkunsa, joista saat lisämateriaalit hieman tuonnempana.

GVM:n artisteja näkee livenä tällä viikolla seuraavasti:
12.4. Kätfish – Tahkovuori, Piazza
12.4. Bloodred Hourglass, Pressure Points – Lahti, Möysän musaklubi
13.4. Turmion Kätilöt – Nivala, Tuiskula
13.4. Rimbacher – Nakkila, Nakkilan verstas


TO 11.4.

Black Star Gramophone – Therapy Tune
Shooting Stars -debyyttialbuminsa julkaissut Black Star Gramophone ilahduttaa juurevan rockin ystäviä julkaisemalla musiikkivideon albumilta löytyvälle Therapy Tune -kappaleelle. Them People -kappaleen musavideolta tuttu kulttijohtaja on tällä kertaa umpihihaisissa valkotakkisten tutkittavana.
ISRC: FIHZD2400009
Säv.: Ari Suhonen, Topi Tarkki / San.: Ari Suhonen
 
Kamara – Syke
Melodista suomenkielistä metallia louhiva Kamara on uuden Syke-singlensä äärellä. Melodisten koukkujen kautta eeppisiin mittasuhteisiin kasvava kappale sai seurakseen myös musiikkivideon. Videolla tehdään kuvien kautta aikamatka jo vuonna 2000 perustetun yhtyeen historiaan.
ISRC: FINWM2400001
Säv., san.: Juha Minkkinen / Sov.: Kamara

Tyrantti

Tyrantti – Lihaa mattoon
Suomen kovin viiksiheviyhtye Tyrantti (kuva alhaalla) palaa julkaisukantaan! Kolmikko julkaisi jo mittavan kiertuelistauksen, ja nyt saadaan myös uutta materiaalia kuultavaksi. Raskaasta mutta myös iskelmällisestä biisistä voi löytää kaikille tuttuja teemoja oman mielenterveytensä haasteisiin ja niiden selättämiseen liittyen.
ISRC: FIHSG2400001
Säv., san., sov.: Henri Seger, Sami Silvennoinen, Juha Pennanen

PE 12.4.

Smash Into Pieces – Ghost Code (albumi)
Yhdeksi Skandinavian suurimmista raskaan alternative rockin sanansaattajista, Smash Into Pieces (kuva ylhäällä), julkaisee albumnsa, jolla on mukana myös Melodifestivalen-hitti Heroes Are Calling. Levyn focus trach on Afterlglow-niminen kappale, joka saa seurakseen myös videon perjantaina.
Afterglow latauslinkki
Infot

Tzar Of Feathers – Zenith Of My Opera
Suomalaisen power metallin dinosauruksen Force Majeuren kitaristina aiemmin tunnettu Jussi Reuhkala löysi vanhat synasoundit korona-aikana ja muodosti uusien biisien ympärille sinfonisen kokoonpanon. jonka uusi biisi on todellakin oopperallinen metalliteos! Eeppinen kuusiminuuttinen vie kuulijan läpi tarinan, jossa muistutetaan hetken tärkeydestä. 
ISRC: QZHN72414880
Sävellys ja sanoitus: Jussi Reuhkala
Sovitus: Jussi Reuhkala, Kari Huikuri, Jaakko Nylund, Asko Sartanen, Elvann, Olli Vänskä

Suurimaa – Muisto
Muisto on kappale, jossa Chris Isaak kohtaa Agentsin. Haikeansuloinen laulu kertoo kaipauksesta, joka saapuu väistämättömästi meidän kaikkien elämiin – emme voi pitää kaikkia, mutta muisto jää jokaisesta. Kauniit kitarat, tarttuva kertosäe ja tummansininen tunnelma – tätä on Suurimaa parhaimmillaan. Kappaleella vierailee jälleen Yölinnusta tuttu Simo Silmu, haitaroimassa ja taustalauluissa.
ISRC: CAHQJ2498489
Säv./San. Keijo Sumu
Sov. Suurimaa

Lumottu Apina – Puntti tilliä
Puntti tilliä on diskoiskelmä-trio Lumottu Apinan roadtrip-biisi, jossa kuljetaan pakulla kesäisellä keikkamatkalla ja samalla peilataan bändiläisten erilaisia sattumuksia ja elämänvaiheita. Bändin keikkapaku on kuin oma universuminsa ja siinä on kyse myös paljon muustakin kuin mikkiständikasoista ja vahvistimista. Katso kesän kaipuun herättävä roadtrip-video salaa jo etukäteen täältä.
ISRC: FIMAK2400001
Säv. & san: Markus Ala-Kauhaluoma & Tuomas Pihnala
Tuottaja Topi Latukka

Vastaa