info@carnivalnews.net

Suoratoisto ja musiikin maailmaan sijoittuvat elokuvat

Suoratoistopalvelut tarjoavat useita elokuvia, jotka sijoittuvat musiikin maailmaan. Nämä elokuvat käsittelevät usein musiikin tekemistä, esiintymisiä, artistien elämää sekä musiikkialan toimintaa. Tässä muutamia esimerkkejä musiikin maailmaan sijoittuvista elokuvista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. Bohemian Rhapsody (Netflix): Bohemian Rhapsody on elokuva, joka kertoo Queen-yhtyeen tarinan. Elokuva seuraa yhtyeen nousua rock-musiikin kärkeen ja sen keulahahmon, Freddie Mercuryn, elämää. Elokuva sisältää myös legendaarisen Live Aid -konsertin uudelleenluomisen.
 2. La La Land (Netflix): La La Land on musikaalielokuva, joka kertoo laulajasta ja pianistista, jotka rakastuvat toisiinsa Los Angelesissa. Elokuva sisältää useita musiikki- ja tanssinumeroita ja se sai useita Oscar-palkintoja.
 3. A Star is Born (Netflix): A Star is Born on elokuva, joka kertoo nuoresta laulajasta, joka tavoittelee menestystä musiikkialalla. Hän tapaa vanhemman artistin, jonka ura on hiipumassa, mutta joka auttaa häntä saavuttamaan unelmansa. Elokuva sisältää useita musiikkinumeroita ja se sai useita Oscar-palkintoja.
 4. Walk the Line (Amazon Prime Video): Walk the Line on elokuva, joka kertoo countrylaulaja Johnny Cashin elämästä ja urasta. Elokuva seuraa hänen nousuaan suosioon ja sisältää myös rakkaustarinan June Carterin kanssa.
 5. Almost Famous (Amazon Prime Video): Almost Famous on draamakomedia, joka kertoo nuoresta musiikkijournalistista, joka lähtee kiertueelle rock-bändin kanssa kirjoittaakseen artikkelin Rolling Stone -lehteen. Elokuva seuraa hänen matkaansa bändin mukana ja sisältää useita musiikkinumeroita.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä elokuvista, jotka sijoittuvat musiikin maailmaan ja joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden elokuvien kautta voi oppia uutta musiikkialasta ja sen historiasta, mutta ne ovat myös viihdyttäviä tarinoita artistien elämästä ja musiikin tekemisestä. Millainen on muuten oma laajakaistasi, ja koska olet viimeksi tehnyt vertailua eri laajakaistojen välillä?

La La Land elokuvasta

La La Land on musikaalielokuva, joka julkaistiin vuonna 2016. Elokuvan ohjasi Damien Chazelle, joka oli myös ohjannut menestyselokuvan Whiplash. Elokuva kertoo tarinan Seb Sebastianista (Ryan Gosling) ja Mia Dolanista (Emma Stone), jotka ovat nuoria taiteilijoita Los Angelesissa. Seb on jazz-pianisti, joka haaveilee oman jazz-klubin perustamisesta, ja Mia on näyttelijä, joka haaveilee menestyksestä Hollywoodissa. Tarina seuraa heidän suhteensa kehittymistä ja unelmiensa tavoittelua.

La La Land oli kriitikoiden suosima ja se voitti useita palkintoja, kuten seitsemän Golden Globe -palkintoa ja kuusi Oscar-palkintoa. Elokuva sisältää useita musiikkinumeroita ja tansseja, joita esittävät Gosling ja Stone itse. Elokuva on saanut paljon kiitosta sen visuaalisesta ilmeestä, tarinasta ja musiikista. La La Land on yksi suosituimmista musikaalielokuvista ja se on edelleen suosittu suoratoistopalveluissa.

Suoratoisto ja suomalaiset

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Trackbacks & Pings

Vastaa