info@carnivalnews.net

Yrityksen brändäys vaatetuksella

Brändättyjen vaatteiden käyttö on tehokas keino yrityksen tunnettuuden lisäämiseksi. Tällaiset vaatteet, jotka sisältävät usein yrityksen nimen ja logon, toimivat sekä työvaatteina että mainoslahjoina. Ne ovat erityisen tehokkaita messuilla ja tapahtumissa, missä ne auttavat henkilöstöä erottumaan ja edustamaan yritystään.

Yrityksen logolla varustetut vaatteet, kuten t-paidat, hupparit, takit ja lippikset, ovat suosittuja. On tärkeää kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun, painatustekniikkaan ja niiden käyttötarkoitukseen, jotta logon laatu säilyy pesusta toiseen.

Yritysvaatteiden ja logon suunnittelu

Yritysvaatteiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon vaatteiden tyyppi ja käyttötarkoitus. Esimerkiksi ulkotöihin suunnatut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas sisätiloissa käytettävät voivat keskittyä mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelu vaatii huomiota sen näkyvyyden ja vaatteen sopivuuden suhteen. Painatusmenetelmä valitaan logon tyypin ja vaatteen materiaalin perusteella, yleisimpiä menetelmiä ollessa silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Brändi-ilmeen luominen logolla

Yrityksen logo on tärkeä osa sen brändi-identiteettiä. Logon suunnittelussa on tärkeää, että se soveltuu eri käyttötarkoituksiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikortteihin. Vaatteisiin tarkoitettu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla tarpeeksi erottuva.

Värien ja fonttien valinta on olennainen osa logon suunnittelua. Ne tulisi valita siten, että ne sopivat yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja että fontti on selkeästi luettavissa. Logon suunnittelussa on myös otettava huomioon kohderyhmä ja toimiala.

Painatustekniikat yritysvaatteissa

Yritysvaatteiden valmistuksessa käytettävät painatus- ja brodeeraustekniikat ovat tärkeitä laadukkaan lopputuloksen kannalta. Tekniikan valinta riippuu halutusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii hyvin suurille tilauksille, kun taas digitaalinen painatus on ihanteellinen pienemmille tilauksille ja monivärisille malleille.

Teemme vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Omalogo Oy

Suositut yritysvaatteet logolla

  1. T-paidat: Käytännöllisiä ja edullisia, sopivat useisiin käyttötarkoituksiin.
  2. Hupparit: Mukavat ja rennot, ihanteelliset epämuodollisiin työympäristöihin.
  3. Pikeepaidat: Ammattimaiset ja tyylikkäät, sopivat erinomaisesti asiakaspalveluun.
  4. Softshell-takit: Ulkotyöhön soveltuvat kestävät ja säänkestävät takit.
  5. Lippalakit ja hatut: Lisäävät brändin näkyvyyttä ulkoaktiviteeteissa.
  6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, ihanteelliset toimistokäyttöön.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ympäristöystävälliset mainoslahjat.
  8. Esiliinat: Sopivat erityisesti ravintola- ja kauppa-alan työntekijöille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Vastaa