info@carnivalnews.net

Hae SweepBankin luottokorttia ja nauti myös kortin mukana tulevan SweepBank pankkisovelluksen kaikista palveluista ja eduista

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, joka kuuluu kansainvälisesti toimivaan ja suomalaisjuuriseen Multitude fintech -finanssiryhmään, palvelee asiakkaitaan yli 20 maassa tarjoten kattavan valikoiman finanssipalveluita. Vuonna 2021 perustettu SweepBank on Multituden tuorein tulokas, ja sillä on jo yli 50 000 sovellusasiakasta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen ilmaisia korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä, virtuaalisen Mastercardin sekä erityiset Sweep Deals -edut. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Toiminnassaan SweepBank keskittyy vastuullisuuteen, noudattaen tiukasti lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisten ohjeita sekä vastuullisen luotonannon standardeja.

SweepBankin luottokorttipalvelut ja niiden edut

SweepBankin asiakkaille tarjottava luottokorttipalvelu sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Virtuaalinen Mastercard luottokortti, joka tarjoaa jopa 60 päivän korottoman maksuajan, nopean hakuprosessin ja välittömän luottopäätöksen. Luottorajat ovat välillä 1 000 – 8 000 €, eikä korttiin liity avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Lisäpalvelut ilman lisämaksuja, kuten virtuaalinen pankkikortti, 1% vuosikorko käyttötilillä, 1,4 % vuosikorko säästötilillä ja jopa 3,3% vuosikorko määräaikaistilillä, sekä ostoedut ja jopa 5% cashback ostoksista kanta-asiakasohjelmassa.

Virtuaalisen luottokortin käyttö arjessa

Virtuaalisen luottokortin käyttö tekee arjen maksamisesta helppoa ja turvallista. Asiakkaat voivat käyttää virtuaalista korttiaan sekä verkko-ostoksissa että fyysisissä myymälöissä. Apple Payn ja Google Payn kaltaisten mobiilimaksusovellusten avulla maksaminen on sekä nopeaa että vaivatonta. Lisäksi virtuaalikortin turvallisuusominaisuudet suojaavat käyttäjän tiedot, mikä vähentää tietovarkauksien ja väärinkäytösten riskiä.

Luottokortin hakuprosessi ja vaatimukset

SweepBankin luottokortin hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista verkkosivuilla, ja luottopäätös myönnetään heti. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, hänen bruttokuukausitulonsa tulee olla vähintään 1600 euroa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakemuksen hyväksynnän jälkeen asiakas saa käyttöönsä luottokortin ja muut pankkipalvelut lataamalla SweepBankin mobiilisovelluksen.

Luottokortin kustannukset

Esimerkiksi 1500 euron luoton osalta nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%, jolloin 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, kulujen ollessa 166,56€.

*Huomautus: Luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta jotkin lisäpalvelut voivat olla maksullisia.

Vastaa