info@carnivalnews.net

Parhaat suoratoistopalvelut Suomessa 2024

Suoratoistopalvelut ovat mullistaneet television katselun. Nykyään on tarjolla kymmeniä erilaisia suoratoistopalveluita, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa.

Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Parhaan suoratoistopalvelun valinta riippuu useista tekijöistä, kuten henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteista, budjetista ja siitä, kuinka monta laitetta haluaa käyttää palveluun.

Yleisesti ottaen seuraavat suoratoistopalvelut ovat suosittuja Suomessa:

 • Netflix Suomi on maailman johtava suoratoistopalvelu, jolla on laaja valikoima elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Netflixin suosioon vaikuttaa muun muassa sen laaja valikoima alkuperäistä sisältöä, kuten sarjoja ja elokuvia.
 • SkyShowtime Suomi on uusi suoratoistopalvelu, joka yhdistää Showtimen ja Paramount+:n sisällön. SkyShowtimelta löytyy muun muassa laadukasta draamaa, komediaa ja elokuvia.
 • Amazon Prime Video on Amazonin tarjoama suoratoistopalvelu, joka sisältää laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Amazon Prime Videon etuna on myös Prime-jäsenyyden mukana tulevat ilmaiset toimitukset ja muut edut.
 • HBO Max on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa muun muassa HBO:n alkuperäistä sisältöä, kuten sarjoja ja elokuvia. HBO Maxilta löytyy myös laadukasta ulkomaista sisältöä, kuten eurooppalaisia sarjoja ja elokuvia.

Muita suosittuja suoratoistopalveluita Suomessa ovat esimerkiksi:

 • Viaplay
 • C More
 • Elisa Viihde
 • Ruutu
 • Yle Areena

Vertailu eri suoratoistopalveluiden välillä

Seuraavassa on vertailutaulukko, jossa on esitetty eri suoratoistopalveluiden keskeiset ominaisuudet:

PalveluHintaElokuvatSarjatDokumentitLastenohjelmatAlkuperäistä sisältöä
Netflixalkaen 7,99 €/kklaaja valikoimalaaja valikoimalaaja valikoimalaaja valikoimapaljon
SkyShowtimealkaen 6,99 €/kklaadukas valikoimalaadukas valikoimalaadukas valikoimakohtalaisen laaja valikoimapaljon
Amazon Prime Videoalkaen 5,99 €/kklaaja valikoimalaaja valikoimalaaja valikoimakohtalaisen laaja valikoimakohtalaisesti
HBO Maxalkaen 8,99 €/kklaadukas valikoimalaadukas valikoimalaadukas valikoimakohtalaisen laaja valikoimapaljon
Hinnat on voinut muuttua. Tarkista tarkat hinnat suoratoistopalvelun omilta sivuilta.

Lisävinkkejä suoratoistopalvelun valinnassa

 • Harkitse, millaista sisältöä haluat katsoa. Jos olet kiinnostunut alkuperäisestä sisällöstä, kannattaa harkita esimerkiksi Netflixiä, HBO Maxia tai SkyShowtimea. Jos taas haluat katsoa paljon elokuvia, kannattaa harkita esimerkiksi Netflixiä tai Amazon Prime Videoa.
 • Vertaa suoratoistopalveluiden hintoja ja tarjontaa. Eri suoratoistopalveluiden hinnat ja tarjonta vaihtelevat, joten kannattaa vertailla eri palveluita ennen tilauksen tekemistä.
 • Harkitse ilmaisia kokeilujaksoja. Monet suoratoistopalvelut tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja, joiden avulla voit kokeilla palvelua ennen tilauksen tekemistä.

Loppupäätelmä

Suoratoistopalvelut tarjoavat tänä päivänä laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Paras suoratoistopalvelu riippuu kuitenkin henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteista, budjetista ja siitä, kuinka monta laitetta haluaa käyttää palveluun.

Vastaa